Share
rotate background

Proiecte case

Decizia de a va construi propriul camin are un impact puternic in viata dumneavoastra deoarece locuinta pe care o veti cladi, in baza unui proiect de casa, va reprezenta o reflexie pe personalitatii dumneavoastra.

In prezent este foarte usor sa achizitionati proiecte de case de pe internet insa ele nu au nimic personalizat, nimic care sa va reprezinte, iar dumneavoastra veti investi intr-o casa ce nu va v-a indeplini 100% dorintele si asteptarile, tocmai de accea trebuie sa colaborati cu arhitecti profesionisti.

O colaborare eficienta va face ca visele dumneavoastra sa prinda contur. Fie ca este vorba de proiecte de case mici, din lemen, cu mansarda sau duplex-uri, acestea vor fi proiectate pentru a se ridica la inaltimea asteprarilor dumneavoastra pentru ca punem pasiune in ceea ce facem.

Arhitectii Better House au in spate o experienta de ca cativa ani in a identifica nevoile si dorintele clientilor, dar si cerintele proiectelor pentru a veni cu solutii si proiecte care sa va depaseasca asteptarile.

Pentru ca este vorba de proiectarea caminului dumneavoastra intreaga echipa Better House va contribui la crearea si proiectarea unei locuinte care sa va ofere tot ceea ce va doriti deoarece avem resursele necesare pentru a aborda proiecte pe care le putem duce la bun sfarsit de la stadiul de conceptie si pana la finalizarea acestuia.

Asadar indiferent de tipul proiectului dumneavoastra sau de destinatia acestuia, arhitectii Better House detin cunostintele necesare pentru ca dumneavoastra sa fiti multumiti fiindca in realizarea proiectelor arhitecturale tinem intotdeauna cont de dorintele dumneavoastra, necesitatile, spatiu disponibil, dar si de stilul pe care doriti sa il abordam in realizarea proiectului.

Va invitam la o intalnire pentru a discuta mult mai multe detalii despre modul in care putem face ca visele dumneavoastra sa devina realitate. Pentru detalii ne puteti contacta la 0720 536 820 sau pe office@betterhouse.ro

18_interior_apartament_02_betterhouse.ro
21_interior_urban_villa_01_betterhouse.ro
20_interior_hotel_02_betterhouse.ro