Share
rotate background

Design interior

[:ro]

2

Casa in care locuiti ar trebui sa reflecte valorile, dorintele, nevoile si cel mai important … pe dvs.! Pentru a crea un mediu similar, este necesar un expert in design interior, care stie cum sa interpreteze cine sunteti, ce doriti si sa transfere aceste elemente intr-un spatiu de locuit.
Abordarea si serviciile pe care le furnizam, ne permit sa adaugam valoare spatiilor si sa eliminam cheltuielile inutile, lasandu-va cu un spatiu care depaseste asteptarile si care reprezinta o reflectare a aspiratiilor si stilului dvs. de viata.
Din perspectiva unui client, un concept de design interior ar trebui sa fie ceva ce proiectantul prezinta clientului, pentru a oferi o idee cu privire la modul in care va arata spatiul dupa ce lucrarile de design interior sunt finalizate.
De multe ori, acest lucru se face prin moodboardo colectie de mobilier cheie, culori, accente, accesorii, etc., care va da oferi clientului o idee, pe scurt, despre aspectul si ambianta spatiului de la finalul proiectului.
Fiecare proiect de design interior incepe cu un concept de design bine realizat. Conceptul proiectului este ideea centrala in jurul careia se invarte intregul proiect.
Practic, conceptul de design interior este punctul de plecare al fiecarui proiect de design interior, este prezentarea vizuala a stilului, culorilor si starii de spirit a spatiului potential, de aceea, ar trebui sa fie ilustrativ si concis.
Pentru  a crea o viziune a intregului proiect, echipa noastra poate crea orice tip de concept arhitectural al unui proiect.
Suntem specializati in servicii de design interior, prin care ne dorim sa reflectam personalitatea si stilul de viata al clientilor nostri.

Fiecare dintre noi isi doreste sa locuiasca intr-o casa ca in vise, o casa care sa ne reflecte personalitatea, felul de a fi, modul de viata, dorintele, aspiratiile sau visele, dar oare de ce nu se intampla acest lucru?
De-alungul experientei noastre, am constatat ca cei mai multi clienti stiu exact ce le place, insa pur si simplu nu prea stiu cum sa puna toate aspectele camerei impreuna, pentru a crea un design interior care sa ii satisfaca.
Aceasta este momentul in care puteti economisi timp, bani si frustrare! Cum? Apeland la un designer de interior. Serviciile noastre de design interior au ca scop adaugarea de valoare spatiilor si eliminarea cheltuielilor.

Fiecare proiect de design interior  va pleca de la un concept creat pe baza personalitatii dumneavoastra si pliat pe ceea ce va doriti pentru ca in jurul acestui va gravita intregul proiect. Echipa noastra va crea designul locuintei dumneavoastra astfel incat rezultatul final sa fie peste asteptarile dumneavoastra indeplinind toate cerintele si tinand cont de stitul arhitectural cerut. In acest fel veti economisi timp, bani si frustrare, iar locuinta dumneavoastra va fi asa cum va doriti.
La Better Housse, ne asiguram ca lucrarea este finalizata cu succes si ca fiecare client este multumit si satisfacut de calitatea si maiestria serviciilor prestate.

Daca doresti servicii profesionale de design interior ne poti contacta la nr. de telefon 0720.536.820 sau adresa de e-mail office@betterhouse.ro

Interior design

  • Curabitur mi sem
  • Euismod in velit
  • Proin eu felis hendrerit

Design houses

  • Curabitur mi sem
  • Euismod in velit
  • Proin eu felis hendrerit

Industrial premises

  • Curabitur mi sem
  • Euismod in velit
  • Proin eu felis hendrerit
[:]