Share
rotate background

[:ro]

Birou de  arhitectura

Serviciile de arhitectura pe care le oferim sunt determinate de increderea ca functionalitatea si calitatea lucrarilor noastre, au o influenta directa asupra calitatii vietii beneficiarilor, fie la domiciliu, la locul de munca sau in domeniul public.
Proiectarea, in acest sens, este nelimitata, variind de la performantele functionale si de mediu ale unei cladiri, la preocuparea pentru contextul sau fizic si cultural. Suntem un birou de arhitectura constituit dintr-o echipa de de profesionisti dedicatii proiectelor lor.
Nu in ultimul rand, un proiect de arhitectura pentru noi, inseamna o preocupare pentru dimensiunea “poetica”, pe care o gasim in modelarea si sculptarea de spatii.
Arhitectii Better House inteleg ca cele mai eficiente servicii de arhitectura, se nasc dintr-o abordare complet integrata, de la conceptie pana la finalizare.
Echipa profesionista de care dispunem este o echipa dedicata, in care arhitectii lucreaza alaturi de inginerii structurali si de mediu, de la inceputul procesului pana la proiectare.

Intr-o epoca de evolutie rapida a platformelor si a standardelor tehnologice, este din ce in ce mai mare provocarea de a alinia si integra elementele unei constructii intr-un mod care sa le faca adaptabile, previzibile si mai usor de intretinut.

Better House va ajuta sa planificati si sa detineti o arhitectura care ghideaza punerea in aplicare a unui software personalizat si integrarea a mai multor sisteme, pentru a maximiza scalabilitate si performanta.

Arhitectura este stiinta si arta de a proiecta si construi cladiri si ansambluri de cladiri potrivit anumitor proportii si reguli, in functie de caracterul si destinatia constructiilor.
Arhitectii Better House au experienta in identificarea nevoilor clientilor si cerintelor proiectelor, “traducandu-si“ cunostintele in solutii de proiectare care raspund celor mai exigente dorinte sau viziuni.
Oferim astfel, in mod constant, solutii functionale, estetice si durabile.
La fiecare proiect de arhitectura, ne suflecam manecile si colaboram cu clientii nostri pentru a proiecta solutii arhitecturale care indeplinesc nevoile acestora si merg dincolo de ideile preconcepute.

Suntem pasionati de ceea ce facem, iar acest lucru ne determina sa ducem arhitectura la rang de arta, deoarece prin modelarea si sculptarea spatiilor, rezultatul este peste asteptarile clientilor, inovator si prezentat intr-un mod  inedit.
Pentru un proiect reusit, combinam gandirea analitica, creativitatea, maiestria, tehnologia si arhitectura, oferind servicii de arhitectura care imbogatesc experienta umana si imbunatatesc performanta si calitatea vietii pentru ziua de azi si viitor. La biroul nostru de arhitectura folosim aceasta abordare la fiecare proiect arhitectural, de la cladiri comunitare modeste, la structuri de reper emblematic.

Printr-o abordare complet integrala a  unui proiect, de la conceptie si pana la finalizare, arhitectii Better House dispun de o echipa dedica ce se va ocupa de realizarea proiectului dumneavoastra alaturi de inginerii structurali si de mediu.
In cele din urma, vom crea arhitectura care transforma ambitiile clientilor nostri in constructii elegante, utile si atragatoare.

Better House este un birou de arhitectura profesionist ce are in spate o echipa pasionata, dedicata, profesionista gata sa dea contur ideilor dumneavoastra indiferent de tipul proiectului arhitectural.
Asadar, indiferent de destinatia sau tipul proiectului dvs. puteti apela la un birou de arhitectura profesionist – Better House!

Daca doresti sa beneficiezi de serviciile unui birou de arhitectura ne poti contacta la nr. de telefon 0720.536.820 sau adresa de e-mail office@betterhouse.ro

Randare

  • Modelarea unui concept realizat
  • Texturare
  • Randare

Design Interior

  • Releveu
  • Modelare concept
  • Texturare
  • Randare
[:]